Mergi la continut
VALBERTO SERVICE

Tehnologii Kia


Sistemul Smart Cruise Control cu tehnologia Stop&Go

Modelele Kia oferă un nivel mai înalt de sisteme avansate active și pasive de siguranță decât mulți dintre rivalii săi, datorită unei game îmbunătățite de sisteme de asistență a șoferului.

Citește pe larg

Sistemul de avertizare și monitorizare a atenției șoferului

Sistemul de avertizare și monitorizare a atenției șoferului (DAW - DRIVER ATTENTION WARNING) folosește un sistem inteligent de camere video și senzori care monitorizează tiparul de utilizare a direcției și accelerației pentru a detecta dacă există o pierdere a concentrării șoferului în timpul condusului...

Citește pe larg

Sistemul de asistare la evitarea coliziunii frontale

Modelele Kia dispun de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist).

Citește pe larg

Sistemul de asistare la păstrarea benzii de circulație

Sistemul de asistare la păstrarea benzii de circulație (Lane Following Assist - LFA) dezvoltat de Kia este o tehnologie autonomă de nivel 2 care controlează direcția în funcție de automobilele din față.

Citește pe larg

Sistemul de asistență pentru faza lungă

Sistemul de asistență pentru faza lungă (HBA - High Beam Assist) ajustează automat raza de acțiune a luminilor blocurilor optice (comutând între faza lungă și faza scurtă) în funcție de gradul de vizibilitate, alte automobile întâlnite sau condițiile de trafic.

Citește pe larg

Sistemul de vizualizare 360° la parcarea cu spatele

Proiectat pentru a ajuta șoferul în timpul parcării cu spatele, sistemul de vizualizare 360° de ultimă generație este compus din patru camere care oferă o vedere tridimensională în jurul automobilului pentru a efectua în siguranță manevrele de parcare.

Citește pe larg

Sistemul Android Auto™

Multe dintre modelele Kia dispun în dotarea standard sau opțional de sistemul Android Auto™, aplicație care pur și simplu transformă sistemul de infotainment al automobilului într-un smartphone.

Citește pe larg

Sistemul Apple CarPlay™

Multe dintre modelele Kia dispun în dotarea standard sau opțional de sistemul Apple CarPlay™, aplicație care pur și simplu transformă sistemul de infotainment al automobilului într-un smartphone.

Citește pe larg

Sistemul DSL Hybrid Electric

Noul sistem de propulsie avansat diesel mild-hybrid EcoDynamics+ de 48V este prima tehnologie care va fi lansată ca parte a strategiei globale de electrificare a sistemelor de propulsie ale brandului...

Citește pe larg

Sistemul de propulsie HEV, PHEV, EV

- Kia dorește ca 25% din vânzările sale să fie de automobile eco-friendly până la sfârșitul anului 2025
- Ținta anuală globală de vânzări pentru automobilele electrice este de 500.000 de unități EV și 1 milion de automobile eco-friendly până în 2026

Citește pe larg

Sistemul de avertizare pentru evitarea coliziunii cu automobilele aflate în punctul mort

Pe măsură ce tehnologiile continuă să evolueze, la fel și tehnologiile de asistență a șoferului dezvoltate de Kia, printre ele numărându-se și sistemul de avertizare a evitării coliziunii cu automobilele și obiectele aflate în unghiul mort.

Citește pe larg